Kaza bugün saat 04.45 sıralarında, Keşan-Malkara karayolu Yenimuhacir Beldesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden Keşan’a giden Gökberk Karasu yönetimindeki 59 LG 557 plakalı otomobillin direksiyon kontrolünü yitirince refüje çarptı. Takla atan otomobil 100 metre sürüklenen araçtan fırlayan sürücü Gökberk Karasu ve arkadaşı Hüseyin Özgünay olay yerinde yaşamını yitirdi, İsmail Gürses ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İsmail Gürses, ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gürses'in ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Ölen Karasu ve Özgünay'ın cesetleri ise savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

3 GENÇTEN GERİYE SON FOTOĞRAFLARI KALDI

Üç arkadaşın gezmek için Malkara İlçesi'ne bağlı Yaylagöne Mahallesi’nden Keşan'a gittikleri öğrenildi.

Kazada ölen Gökberk Karasu’nun kendisine ait sosyal medya sayfasında, araçta yaşamını yitiren arkadaşı Hüseyin Özgünay ile birlikte kısa süre önce çekilen fotoğrafını paylaştığı görüldü. Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr