Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetimin gündeminde seçim kararı olmadığını belirterek, “Seçimi zaten 8 ay önce yaptık. Galatasaray’ın seçimden önce düşünmesi, konuşması ve çözmesi gereken problemleri var. Elbette ki seçim kararı, genel kurulun kararıdır. Her yönetim de bu karara uymak zorundadır” dedi. Özbek, F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira’nın “Galatasaray bitik durumda” sözleri sorulunca, “Polemiğe girmem” yanıtını verdi.

Özbek şunları söyledi:
- Bütün çabam UEFA’dan ceza gelmemesi için. Bunun, geçmişten gelen bir problem olduğu dikkatlerden kaçmasın. Yönetimlerde süreklilik olduğu için öyle bir ayrım içinde değilim. Kararın yarın (bugün) çıkmasını bekliyorum.
- Galatasaray, eleştiriye açık ve demokratik bir camia. Eleştirinin olması son derece normal. Seçildiğimizin ikinci haftasından itibaren eleştirilmeye başlandık. Eleştirilmekten de korkmuyorum.
- Mustafa Denizli’nin performansını hayal kırıklığı olarak nitelendirmek yanlış. Mustafa Hoca, G.Saray’a en yüksek seviyede hizmet etme arzusundaydı. Çok heyecanlıydı ama olmadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr