Olay Kahramanmaraş Caddesi Sanat Sokağı’nda dün saat 15.40'da meydana geldi. Bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, sokaktaki çay ocağında oturan ve broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışmada tabancayla rast gele açılan ateşle, 2’si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden mermilerle yaralandı. 

Olay sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarının görüntüleri incelendi ve olay sırasında 2 kişinin tabanca kullandığı belirlendi. Kimliği belirlenen şüphelilerden Abdulkadir A. İstanbul’a gitmek üzere geldiği Trabzon Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde, diğer şüpheli Şeniz D. ise bir spor kulübünün lokalinde dün gece yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişilerin sorguları sürüyor.
Bu arada, çevreden seken kurşunlarla bacaklarından yaralanan 47 yaşındaki Fatma K., 17 yaşındaki Özgenur S., 41 yaşındaki Salih G. ve 32 yaşındaki Gökhan G.’nin, tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr