Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, takımı iyi yönde gittiğini ve bunun başlangıç olduğunu söyledi. Takıma geç katıldığını ve oyuncuları tamamen tanıdığını dile getiren Hollandalı çalıştırıcı, Manchester United maçı için iyimser düşündüğünü söyledi.

68 yaşındaki teknik adam maç sonunda şu ifadeleri kullandı:

“Geçen haftadan sonra bu maçta galip gelmenin ne kadar önemli olduğunu söylemiştim. Zor bir deplasmandan önemli ve zor bir galibiyetle çımıştık. Bu akşam karşılaştığımız rakip çok iyi bir takım. Biraz şanslı diye nitelendirebileceğimiz iyi anda skor bulduk. 5 gol attığımızdan dolayı ve oyunun bazı bölümlerinde sergilediğimiz futboldan mutluyum.”

“Biz biraz geç geldik burada. Grasshoppers maçın sadece 2 gün kalmıştı. Kadronun çoğunu bilmiyorduk göreve başladığımızda. Şu anda kadroyu tanıyoruz. Herkesin oynayabileceği bir kadromuz var. Herkes de oynamak istiyor. Bu çok güzel bir şey. Takımda bir iyileşme var ama bu sadece başlangıç.”

MANCHESTER UNİTED MAÇI…

“Kaybedecek bir şeyimiz yok bu maçta. Onlar son 2 yılda 400 milyon harcamışlar biz de 10 milyon harcadık. Onlara taraftarımız önünde sürpiz yapabiliriz… Onlar zor zamanlar yaşatabiliriz. İyi şeyler hissediyorum perşembe günü oynayacağımız maç hakkında.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr