Antalya'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 18 yaşındaki Derya Çolak toprağa verildi. Çolak'ın, kısa süre önce mezuniyet törenine katıldığı ve kaza öncesi okul öncesi öğretmenliği stajından döndüğü ortaya çıktı.

Kepez İlçesi Gazi Bulvarı'nda dün akşam saatlerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Antalya Barosu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Derya Çolak'a, Turgut Kanlanır yönetimindeki 07 FUB 58 plakalı otomobil çarptı. Çolak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi yapılan Çolak'ın cenazesi, bugün ailesi ve yakınları tarafından alınarak Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SEVİLEN ÖĞRENCİ

Derya Çolak'ın, çocuk gelişimi üzerine eğitim aldığı, olay günü ise staj sonrası Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki evlerine gittiği belirtildi. Derslerinde başarılı olan Derya Çolak'ın öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenci olduğu otaya çıktı.

Çolak'tan geriye ise mezuniyet cübbesiyle çektirdiği fotoğraflar kaldı. Çolak'ın sınıfında çektirdiği fotoğraf ve taşıdığı dövizlerde, 'Güzel Okuduk', 'Mezun Olma Efsane Ol, 'Çocuklar Bizi Bekler', 'Anne Bitti' yazıları yer aldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr