‘‘Deliormanli’’ filminin yönetmeni Murat Şeker, başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu ve senaristİ Ali Tanrıverdi Next Level’da düzenlenen seyircili özel gösterimde Ankara izleyicisi ile buluştu.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” film ekibi, yaşanan olaylardan sonra galanın ardından ilk durak olarak özellikle Ankara’yı seçtiklerini ve Ankara izleyicisinin tepkilerini çok merak ettiklerini belirtti. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Sarp Levendoğlu, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı.

En çok maç sahnesinde zorlandığını dile getiren Levendoğlu film hakkında “Tüm karakterlerim için her seferinde tekrar izlediğimde 'daha iyisini yapabilirdim' diyorum. Bu zamana kadar oynadığım karakterler içerisinde beni en iyi yansıtan deliormanlı” dedi.

İzleyicilerden tam not alan filmde 'Deliormanlıyı Türkiye’de Sarp Levendoğlu'ndan başka kimse oynayamaz' anektodunda bulunuldu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr