İngiltere’de Jack Johnson isimli genç, David Beckham’a benzemek için küçük bir servet harcayacak. Şimdiye kadar 20 bin pound (78 bin TL) harcama yapan Johnson’un cebinden, hedefine ulaşmak için 30 (115 bin TL) bin pound daha çıkacak. Böylece gencin David Beckham’a benzeme uğruna dökeceği miktar yaklaşık 200 bin TL olacak.

ITV kanalında yayınlanan ‘This Morning’ programına konuk olan 19 yaşındaki Jack Johnson, Beckham’a benzemek için en gerekiyorsa yapacağını söyleyerek, şu an gelinen aşamadan memnun olduğunu söyledi. Ameliyatlar için binlerce lira borç alan Beckham hayranı genç, uzun bir sürecin kendisini beklediğini belirtti. Johnson ayrıca Beckham’ın yaşadığı hayat tarzına sahip olmak istediğinin de altını çizdi.

Sunucunun “Beckham ile aynı yüz ve vücut yapısına sahip değilsin. Ona benzemen zor olacak” şeklindeki sözlerine karşılık veren Johnson, şunları söyledi:
“Beckham’a benzemediğimi ben de biliyorum. Zayıflamak için mide kelepçesi taktırmayı planlıyorum. Geçmişte bu konuytu açtığım doktorlar buna karşı çıktı. Ben de kitapta okuduğum diyetlere başladım. Birçok diyet programı uyguladım, egzersizler yaptım ama bu şekilde zayıflayamıyorum. Bu nedenle mide kelepçesine kesinlikle ihtiyacım var. Yüzümü de ameliyatlarla Beckham’a benzeteceğim. Bu benim için çok önemli… Hayatımda yeni bir sayfa açmama yardımcı olacak. Her yıl ona benzedikçe kendimi mutlu hissediyorum.”

(AMK-Sözcü)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr