Cardtek İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetim Direktörlüğü görevine Burçin Yiğit atandı


Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans programını bitiren Burçin Yiğit, kariyerine özel bir eğitim kurumunda İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Uzmanı olarak başladı. Daha sonra Ulusal Ajans tarafından yürütülen Avrupa Birliği Hibe projelerinde, IT alanında istihdamın arttırılması için yapılan çalışmalarda Proje Lideri olarak görev aldı.

2005 yılında Çözüm Holding’de İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetim Sorumlusu görevine getirilen Yiğit, çeşitli şirketlere de kurumsallaşma ve süreç yönetimi ile ilgili danışmanlık yaptı. 2010 yılında demir çelik sektörünün lideri Yücel Şirketler Grubu’na transfer olarak burada 6 yıl boyunca, İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak çalıştı. Yiğit, global bir marka olma hedefiyle hızla büyüyen Cardtek Grubu’nda, 2016 Nisan itibarıyla İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmalarına başladı. Henüz birinci yılını tamamlarken kendisine Kalite Yönetim Sistemlerinin sorumluluğu da verilerek İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetim Direktörlüğü görevine atandı.

Cardtek Kurumsal İletişim Direktörü, Didem Kayalıdere Oldu

Türkiye’nin lider ödeme sistemleri çözüm sağlayıcısı Cardtek Kurumsal İletişim Direktörü, Didem Kayadere oldu. 20 Mart tarihiyle yeni görevine atanan Kayalıdere, tüm grup şirketlerinin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.



Cardtek Hakkında 
2001 yılında kurulan Cardtek finans kurumları, ödeme servisi sağlayıcıları, telekom operatörleri, kişiselleştirme büroları, perakendeciler, terminal ve kart satıcıları ile toplu taşıma işletmeleri de dahil olmak üzere 25 ülkede 150'yi aşkın müşterisine yenilikçi ve uçtan uca ödeme sistemleri çözümleri sunmaktadır. Cardtek, müşterilerine kendilerine özel, mevcut sistemlere kolaylıkla adapte olabilen ve birden fazla platformda sorunsuz şekilde çalışabilen sağlam ve güvenilir ödeme sistemleri çözümleri sağlamaktadır.
 
EMV alanındaki 15 yılı aşan tecrübesi ve Kart Yönetimi, Sahtecilik ve Risk Yönetimi, Ödeme Sistemleri Operasyon Hizmetleri ve Donanım çözümleri ile Cardtek müşterilerine güvenle çalışma fırsatı sunmaktadır. Cardtek aynı zamanda günümüzün büyüyen sektörleri olan mobil ödeme ve giyilebilir ödeme teknolojileri alanında da sektöründe lider konumdadır.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr