Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak, oyuncunun transfer geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İtalya basınına konuşan Altıparmak, “Inter ile anlaşma konusunda her şey yolunda gidiyor. Hatta ortada bir anlaşma olduğunu söyleyebilirim. Ancak Inter, Caner Erkin için tek seçenek değil.” ifadelerini kullanarak kafaları karıştırdı.

Caner Erkin’in transfer durumunun birkaç gün içinde netleşeceğini belirten Batur Altıparmak, “Birkaç gün içinde Caner Erkin ile ilgili yeni haberler duyacaksınız. Artık beklemek yok. EURO 2016 öncesinde Caner Erkin’in yeni takımının hangi takım olacağını öğreneceksiniz.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynayacağı lig mücadelesi öncesinde Vitor Pereira ile tartışması sonucu kadro dışı bırakılan Caner Erkin’in ismi uzun süredir Inter ile anılıyordu. Daha önce Caner Erkin’in Avrupa’da oynamak istediğini belirten menajer Batur Altıparmak, geçtiğimiz günlerde İtalya’ya giderek Inter ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirmişti. (sporcope)

Caner Erkin 3 yıllık imza attı... İşte alacağı ücret!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr