Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in EURO 2016'daki en önemli kozlarından biri olan Caner Erkin'in kadro dışı bırakılması tecrübeli teknik adamı bir hayli üzmüştü. Caner'in Fenerbahçe'de halen affedilmemesi ve takımla idmanlara çıkamaması tecrübeli oyuncunun Fatih Terim tarafından kadroya alınmasını zorlaştırdı.

Sol bekte Caner'in takım arkadaşı Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra Beşiktaşlı İsmail Köybaşı ile Rizesporlu Eren Albayrak da iyi bir sezon geçiriyor ama hiç biri Caner Erkin tecrübesinde olmadığı için Terim'in planlarını bozuyor.
Fatih Terim; futbolun iki yönünü de iyi oynayan ve daha önce hem milli takım hem de Fenerbahçe'de oynadığı final havasındaki kritik maçların sayısının çokluğu nedeniyle Caner Erkin'i kadroda ve hazır görmek istiyor. Ancak sezonu erken tamamlayan Caner'in fizik durumu merak konusu. Fenerbahçe Kulübü ile bir bağlantısı kalmayan ve tesislere giremeyen Caner'in antrenman yapıp yapmadığı bilinmiyor. Caner'e olduğu gibi menajeri Batur Altıparmak'a da ulaşılamıyor ve bilgi alınamıyor. Ancak Caner'in özel bir program dahilinde ve bireysel oyuncu antrenörü ile çalıştığı gelen bilgiler arasında

Fatih Terim'in yardımcılarının Caner'e lig biter bitmez ancak özel program vermesi bekleniyor

Terim, Caner'i aday kadroya davet etmeyi düşünüyorsa bu oyuncuya özel program hazırlatacak. Lig biter bitmez Caner de bu çalışmaya mutabık kalacak. Şu anda Fenerbahçe tarafından kadro dışı bırakıldığı için Caner'i tam olarak sahiplenemeyen milli takım heyeti ancak uzaktan kontrol ile futbolcuyu takip ediyor ve Caner'in durumundan sık sık bilgi almaya çalışıyor

MENAJERİ ALTINPARMAKIN MİLANO'DA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Öte yandan İnter ile anlaştığı öne sürülen Caner Erkin'in transferi için menajeri Batur Altıparmak'ın Milano'ya gittiği ve sözleşmeye son noktayı koyacağı öğrenildi. Altıparmak'ın mental olarak da milli futbolcuyu Fransa'daki Euro2016'ya hazırlamak adına özel çabalar sarf ettiği ve her konuda yardımcı olduğu belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr