EURO 2016'da Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiğimiz maçın ardından konuşan Burak Yılmaz isyan etti.

İşte Burak Yılmaz'ın açıklamaları:

Bugün sadece kazanmak yetmiyordu bize halada yetmiyor. Şanısmız %100 değil ama iki farklı kazanmamız gerekiyordu. İlk golü bulunca açıldılar ve ikinci golü bulduk. Mutluyuz aslında üzüntülüyüz ve kırgınız belki ama sürekli bir şeyler söylendi. Futbolcuların duyguları düşünceleri sorulmuyor. Bizim hissettiklerimiz nedir diye sorulmuyor, söylenmiyor. Dış etkenler yüzünden eleştiriliyoruz ama bütün takım arkadaşlarımı tebirk ediyorum.

Hiç bize bir şey sormadınız ki abi, bu anlatılanlar doğru mu diye. Söylenenlerle ilgili hayretler içindeyim ve kırgınım. Bu sene hiçbirinizin tahmin edemeyeceği kadar zor sakatlıklar yaşadım. Burada olmam gerekiyordu, gereğini yaptım. Ama kimseye kırgın değilim, bu milli bir dava. Herkesin canı sağolsun.

Biz zoru seviyoruz. Herkes çok mutlu. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün yenilsek bile bizleri bağırlarına basarlardı. Allah izin verirse bir süt tura çıkarız. Hocamız burada olmak büyük başarı demişti.

Biraz sevelim, inanalım ve değer verelim. Sadece kazanınca olmaz kaybedince de bunlar olmalı. Benim çok sevdiğim Şansal abinin bile kafasında soru işlareti oluyorsa bunu oturup düşünmeliyiz diye düşünüyorum.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr