Yaz aylarının yaklaşmasıyla ilgiyle izlenen diziler sezon finaline hazırlanırken tatil dönemlerinde ekrana gelecek filmler de netleşmeye başladı. Yaklaşık 15 dizinin yaza merhaba diyeceği yapımlarda Şevval Sam’ın uzun bir aradan sonra başrolünü paylaşacağı gençlik dizisi “Bodrum Lisesi”, “Yüksek Sosyete” ve “Şahane Damat”, iddialı oyuncu kadrolarıyla dikkat çekiyorlar. Ana tema her yaz olduğu gibi aşk üzerinde kurgulanmış. Star TV’de geçen ay görücüye çıkan ve kısa bir süre içinde ağırlığını hissettiren Hanım Köylü dizisinin de yaz boyunca ekranda olacağı açıklandı. TV’de ve sosyal medyada fragmanları dönmeye başlayan yaz dizileri ile oyuncu kadrolarını sizler için derledik:

Bodrum Lisesi: Haziranda Kanal D’de yayımlanacak gençlik dizisinin başrollerinde Şevval Sam, Murat Aygen, Timuçin Esen, Hilmi Cem ve Dilan Çiçek Deniz yer alacak. Bodrum’da geçen aile dramı türündeki filmin yapımcılığını ise TMC üstlendi.

Hangimiz Sevmedik: TRT 1’de ekrana gelecek dizi temmuz ayında başlayacak. Altan Erkekli, Can Yaman ve Selen Soyder’in başrolde yer alacağı dizide özlenen mahalle aşkları anlatılacak.

Seviyor Sevmiyor

Zuhal Olcay, Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve Yiğit Kirazcı’nın rol alacağı dizinin çekimleri başladı. Seviyor Sevmiyor dizisi de haziran ayı sonunda ATV ekranlarında yerini almış olacak. No: 309: Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un rol alacağı dizinin tanıtımı dönmeye başladı. Romantik komedi türündeki dizi Fox Tv’ de ekrana gelecek.

Rengârenk iddialı dizi

Selin Şekerci ile Kaan Taşaner’in rol alacağı dizi romantik komedi türünde yazın en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Haziran ayında ATV’de ekrana gelecek dizinin yapımcılığını ise NTC Medya üstlendi. Şahane Damat: Star Tv’de temmuz ayında ekranlara merhaba diyecek olan dizi için ilk teklif geçen günlerde aramızdan ayrılan usta oyuncu Oya Aydoğan’a yapılmıştı.

Aşk Laftan Anlamaz

Haziran ayında Show TV ekranlarında başlayacak olan Aşk Laftan Anlamaz adlı dizinin başrolünü Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşacak. Çekimleri Kilyos’ta gerçekleşen dizinin senaryosunda bir aşk hikâyesi konu ediliyor. Senaryosunu Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr