Galatasaray’ın Çaykur Rizespor maçında Türk Telekom Arena’da 120 gün aranın ardından taraftarıyla bir araya gelmesi ve geçmiş sezonlarda olduğu gibi statta yakalanan sinerji futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi gelecek adına umutlandırdı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen ancak mücadeleyi statta izleyen yeni transferler Nigel de Jong ile Sigthorsson’un yanı sıra kadroda olmayan futbolcularla birlikte yönetici Levent Nazifoğlu soyunma odasının yolunu tuttu. Buradaki ilk gündem Eren Derdiyok’un şık röveşata golüydü. Takım arkadaşları önce golcü futbolcuyu tebrik etti. Ardından Türk Telekom Arena’da ilk kez Galatasaray seyircisiyle buluşan Tolga, Eren, Cavanda, Josue, de Jong ve Sigthorsson atmosferden çok etkilendiklerini arkadaşlarıyla paylaştı. Yeni isimler, taraftarın takımı ateşlediğini ve rakibi büyük baskı altına aldığını ifade etti. Takımın tecrübeli oyuncularının, “İstediğimiz noktada bitiremediğimiz geçen sezonun ardından bu maçta taraftarımızın verdiği büyük destekle yeniden özlediğimiz bütünleşmeyi yaşadık. Tribünlerin bizlere desteği inanılmazdı. Şampiyonluk yolunda özellikle evimizdeki maçlarda stadı tamamen dolduracak taraftarlarımızın bu desteğine çok ihtiyacımız olacak. Bu hava sürsün. Futbolumuz ve alacağımız iyi sonuçlarla tribünleri mutlu etmeliyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hamit'e önce ceza sonra af!

Çaykur Rizespor maçında oyuna alınmadığı için Riekerink’e tepki gösteren ve su şişelerini tekmeleyen Hamit Altıntop, karşılaşmanın ardından alınan kararla kadro dışı bırakıldı. Ancak dün sabah antrenman öncesi Florya’ya gelen Altıntop, takım arkadaşlarından ve Riekerink’ten özür diledi. Riekerink’in affettiği Altıntop antrenmanda yer aldı.

Riekerink’ten teşekkür

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, taraftarların kendisine verdiği desteğe Twitter ve Instagram hesaplarından teşekkür edip “Bize verdikleri büyük destek için taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Birlikte tüm hedeflerimize ulaşabiliriz. Beni desteklediğiniz ve bana inandığınız için size çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr