Kaza, saat 00.40 sıralarında, D-100 Karayolu'nun Ataşehir mevkiinde, Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası öğrenilemeyen bir TIR, Yiğit Karakuş'un kullandığı 34 KH 2278 plakalı otomobili sıkıştırarak bariyerlere çarpmasına neden oldu. Çarpmanın şiddetiyle ters dönen otomobil hurda yığınına döndü. Kazaya neden olduğu öne sürülen TIR ise durmayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. 
Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilin içinde sıkışan Yiğit Karakuş'a ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araç içerisinden çıkarılan Karakuş ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı dikkat çekti.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kaza haberini alan Yiğit Karakuş'un ailesi de olay yerine geldi. Hurdaya dönen aracı gören anne gözyaşlarına boğuldu. Hurdaya dönen otomobil çekiciyle kaldırılırken, polis kaza mahallinin temizlenmesi için trafiği bir süre ulaşıma kapattı. 

Kazaya neden olan TIR sürücüsünün yakalanması için de çalışma başlatıldı.Kaynak: Cumhuriyet.com.tr