Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Monaco ile karşılacak olan Borussia Dortmund'un takım otobüsünün yakınında patlama meydana geldi. Dortmund polisinden yapılan açıklamada patlamanın Signal Iduna Park'a 10 km uzaklıkta gerçekleştiği bildirildi. Konuyla ilgili Borussia Dortmund Kulübü resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Otobüsümüzün kalkışı sırasında bir patlama meydana geldi. 1 kişi yaralandı. Yeni bilgiler için takipte kalın" açıklamasını yaptı.

Konuyla ilgili Borussia Dortmund Kulübü resmi Twitter hesabından, "Otobüsümüzün kalkışı sırasında bir patlama meydana geldi. 1 kişi yaralandı. Yeni bilgiler için takipte kalın" açıklamasını yaptı. Dortmund Kulübü'nden yapılan ikinci açıklamada ise "Oyuncular güvende. Statta herhangi bir tehlike bulunmuyor. Gelişmeler hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz" denildi.

Patlamada otobüsün camlarının kırılması sonucunda Dortmundlu oyuncu Marc Bartra yaralanırken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Borussia Dortmund - Monaco Şampiyonlar Ligi maçının güvenlik gerekçesiyle yarın 18.45'e ertelendiği açıklandı.

Emre Mor'un Menejeri Muzzi Özcan, "Emre Mor şu anda güvende ve iyi. Olay tamamen kontrol altında" açıklamasını yaptı.

Öte yandan takım otobüsünün yanında 3 patlama daha olduğu Alman polisi tarafından doğrulandı. Almanya'daki Signal Iduna Park'ta oynanması planlanan karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacaktı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr