Beylikdüzü Gürpınar açıklarında içinde 5 kişi olduğu öğrenilen tekne henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı battı. Batan teknedeki 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralı olarak kurtarıldı. Denizde kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Olay, Beylikdüzü Gürpınar açıklarında 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erkan Köse (32), İmdat Gökdeniz ile soy isimleri öğrenilemeyen Haydar, Cemal ve Koray isimli 5 kişi balık tutmak amacıyla tekneyle denize açıldı. İddiaya göre bir süre sonra dalgalara dayanamayan tekne alabora oldu. Teknenin battığını gören balıkçılar yardıma koştu. Erkan Köse (32) çevredeki balıkçıların yardımıyla yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine deniz polisi çağırıldı.

Deniz polisinin arama çalışmaları sonucu İmdat Gökdeniz ile bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Ancak cesedin kime ait olduğu henüz tespit edilemedi. Kaybolan iki kişiye ise tüm aramalara rağmen ulaşılamadı. Hayatını kaybeden iki kişinin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, arama çalışmalarına havanın kararması sebebiyle ara verildi. Kayıp iki kişiyi bulmak için arama çalışmalarına sabah başlanacağı öğrenildi.  Kaynak: Cumhuriyet.com.tr