Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın Alman yıldızı Mario Gomez ile ilgili konuştu.

Ajansspor'un haberine göre; Cebi, Beşiktaş’ın gündemindeki birçok önemli konuda açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Fiorentina’dan kiraladıkları Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğini değerlendiren Çebi, “Mario Gomez sizin de yazdığınız gibi 21 Nisan’da yeni sezon için kalıp kalmamak konusundaki talebini iletecekti. Fakat bizden süre istedi. Biz de kabul ettik. Kalmasından yana görüş bildirdik. 9 Mayıs’ta bize kesin cevabını verecek. Biz olumlu olacağını düşünüyoruz. Ayrılmak isteseydi olumsuz cevap verirdi” dedi.

Çebi, "Mario, 21 Nisan’da yeni sezon için kalıp kalmamak konusundaki talebini bize iletecekti. Fakat bizden süre istedi, kabul ettik. Biz kalmasından yanayız” ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ BİN EURO!

Alman futbolcu eğer kalırsa, Fiorentina'ya 1000 (Bin) euro bonservis bedeli ödenecek. Fakat İtalya'ya dönüp, Floransa kulübü başka bir takıma satarsa, Beşiktaş bu paranın yarısını alacak. Fiorentina örneğin sözleşmesini feshedip başka bir kulübe hülle yoluyla futbolcuyu pazarlamaya kalksa bile Beşiktaş hem futbolcudan hem de Fiorentina'dan tazminat alabilecek.
Aynı şekilde Beşiktaş, yeni sezon için uzatma hakkını kullanıp, bunun sonrasında Gomez'i satarsa, siyah-beyazlılar da İtalyan kulübüne belirli bir yüzde verecek.

Gomez'in Beşiktaş'taki kaderi belli oluyor!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr