Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Samuel Eto'o ile ilgili yaptığı açıklamanın Antalyaspor Kulübü tarafından çarpıtıldığının bildirilmesi üzerine siyah-beyazlı kulüp bir açıklama daha yaptı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Eto'o'nun aracılarla Antalyaspor'un ekonomik durumu nedeniyle Beşiktaş'a gelmek istediğini iletmesi üzerine, oyuncu ile hiçbir temasa geçilmeden, yönetim kurulumuzda konunun değerlendirildiğini ve yapılan iç değerlendirme sonucunda ortak görüş olarak böyle bir durumda oyuncunun kendi kulübüyle resmi bir ilişkisi olduğu sürece Antalyaspor Kulübü ile görüşmeme ve ancak Beşiktaş'tan bağımsız olarak oyuncunun kulübüyle bağının resmi olarak kopması durumunda, konunun tekrar değerlendirebileceğine karar verildiğini net bir şekilde belirtmiştir.

"Kulüp olarak Eto'o ile temas kurulmadığının altı çizilerek, "Bu iç değerlendirme hiçbir şekilde oyuncuyla yapılmamış olup, tamamen çıkan haberlere bir açıklama getirmek amacıyla başkanımız tarafından dün basın toplantısında anlatılmıştır. Devamında da neden Antalyaspor Kulübü ile görüşmek istenmediği, "Daha Antalyaspor ile bir görüşme kararı aldığımız an en az iki futbolcumuz talip olacaklar" örneği ile açıklanmıştır. Kamuoyunun çarpıtılan bu açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ederiz."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr