Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma hattında köklü bir yeniliğe gitmeyi planlayan Kartal, bu doğrultuda stoper transferi konusunda da girişimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Bu doğrultuda ilk etapta İtalya Serie A ekibi Torino’nun Polonyalı futbolcusu Kamil Glik için çalışmalarını sürdüren yönetim, Çizme temsilcisinin 6,5 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında listesindeki bir diğer isim Nicolas N’Koulou’ya yoğunlaştı.

Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’yla sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kamerunlu stoper için menaceriyle temas kuran Beşiktaşlı idareciler; bonservisi elinde bulunan oyuncuyu takıma kazandırmak için bütün imkanları seferber etti.

Bu hafta netleşecek

Stoper hattına ek olarak ön liberoda da görev yapabilen 1,80’lik futbolcu için menaceriyle pazarlıklarını sürdüren yönetimin; yıllık 2 milyon Euro’luk sözleşmeye ek olarak bu futbolcuya 2 milyon Euro da imza parası vermeye hazır olduğu konuşuluyor.

Bonservisi elinde olması sebebiyle birçok kulübün takibinde bulunan N’Koulou’nun gelen teklifleri önümüzdeki hafta içerisinde menaceriyle değerlendirip kariyerindeki yeni sayfayı açması bekleniyor.
(Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr