Beşiktaş’ta sezonun ilk antrenmanında Sosa şoku yaşandı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde dün çalışmalara başlayan Siyah - Beyazlılarda, ismi Milan’la anılan Jose Sosa idmana katılmadı. Arjantinli futbolcunun, önceki gece geç saatlerde İstanbul’a geldiği ancak daha sonra transfer görüşmeleri için Bodrum’a geçtiği öğrenildi.

Yıldız oyuncuyla Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve transfer komitesinin başına getirilen Umut Güner ile transfer konusunda Bodrum’da görüşme halinde olduğu belirtildi. Uzun süredir yönetimle sözleşme uzatma konusunda görüşmelerde bulunan ancak şu ana kadar mutabakata varamayan 31 yaşındaki Sosa’nın Milan’la prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Beşiktaş, topbaşı yaptı

Hayatını kaybeden efsane kaleci Turgay Şeren için saygı duruşunun yapıldığı ilk antrenmanda, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla saha ortasında uzun bir süre görüştü. Konuşma sonrasında futbolcular alkışlarla deneyimli teknik adama karşılık verdi. İlk çalışmaya milli takımlarından dönen ve 1 hafta daha izin yapacak İsmail Köybaşı, Boyko, yeni transfer Gökhan Gönül, Olcay, Cenk ve Oğuzhan Özalp çalışmalarda yer almadı. Öte yandan fıtık ameliyatı olan Mustafa Pektemek’in ise 2 ya da 3 hafta sonra çalışmalara çıkacağı belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr