Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından ertelenen Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu karşılaşması bugün  ilk maçın aksine bu kez Barış Şimşek düdük çalacak.

85. DAKİKALIK MÜCADELE
İki takım arasında 17 Ocak'ta Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, yoğun kar yağışı nedeniyle Kalkavan tarafından 5. dakikada durdurulmuş 12. dakikada da tatil edilmişti. Futbol Federasyonu tarafından yapılan erteleme ile ilgili açıklama ve talimatlar uyarınca bugün oynanacak müsabaka, 5. dakikadan başlayacak ve 85 dakika oynanacak. Karşılaşmaya 19.30'da kaldığı yerden devam edilecek. Hakem maçı 12'inci dakikadan başlatacak ama devrenin sonuna en az 7 dakika ekleyecek. 

BEŞİKTAŞ'TA STOPER KRİZİ
Siyah beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Rhodolfo bu maçta forma giyemeyecek. Brezilyalı yıldızın yanı sıra Mersin İdmanyurdu ile 17 ocak'ta oynanacak maçta lisans çıkartılmayan Alexis Delgado ve Marcelo da forma giyemeyecek. Bu nedenle Şenol Güneş'in savunmanın göbeğinde Tosic ile Necip Uysal'a görev vermesi bekleniyor.

MERSİN'DE KRİTİK EKSİKLER
Mersin İdmanyurdu'nda da sarı kart cezalısı olan Loret Sadiku'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Welliton Soares bu maçta forma giyemeyecek. Murat ceylan'In durumu ise maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Beşiktaş: Tolga, Beck, Necip, Tosic, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gökhan, Gomez

Mersin İY: Muammer, Mitrovic, Serol, Güven, Mehmet Taş, Nurallah, Serkan Balcı, Eren Tozlu, Nakoulma, Tita, Pedriel

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr