'5 liracılar'a yönelik şikâyetlerin inanılmaz seviyeye ulaştığını söyleyen Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, “5 liracıların dükkânına müşteri gibi gidip sıra bekliyorum. Açıkça söyleyeyim; gördüğüm manzara içler acısı. O kadar ki tıraş olmadan kaçıyorum” dedi. Kent genelinde saç kesimi kimi yerde 10, kimi yerde ise 15 liraya yapılıyor.

ŞİKÂYETLER ARTTI

Hijyen koşullarına uymayan, sağlıksız ve kalitesiz ürünler kullanan işletmelere yönelik şikâyetlerin son dönemde iki kat arttığını dile getiren Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, “Daha önce verdiğimiz mücadelede Hürriyet’in de desteği ile ciddi sonuçlar elde etmiştik. Ancak son 6 aydır çok ciddi şikâyetler almaya başladık ve mücadelemizi yeniden başlattık” diye konuştu.

GİZLİ DENETİM

Müşteriye kalitesiz hizmet veren, rekabet kurallarına aykırı davranan işletmeleri bizzat kontrol ettiğini söyleyen Uzun, “5 liracıların dükkânına müşteri gibi gidip sıra bekliyorum. Bu arada da nasıl malzeme kullandıklarını, tıraş yaparken jilet değiştirip değiştirmediklerini, havluların durumunu kontrol ediyorum. Açıkça söyleyeyim; gördüğüm manzara içler acısı. O kadar ki tıraş olmadan kaçıyorum” dedi.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr