Fransa'da transfer sezonunun en hareketli kulübü olan Lyon'da başkan Jean Michel Aulas, takımdan ayrılması gündemde olan oyuncular hakkında konuştu.

Canal +'da konuk olduğu programda orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena hakkında sorulan soruya açıkça cevap veren Başkan Aulas, "Kendisi karar verecek. Zor bir yılı geride bıraktı ama harika bir kalitesi var. Onu çok seviyorum, eğer kalmak isterse bunu memnuniyetle karşılayacağız. Valbuena için bazı teklifler geldi. Birkaç gün önce Çin'deydim ve görüşmelerde bulundum. Türkiye'den de bazı teklifler var, mesela Fenerbahçe. Karar onun" diyerek 31 yaşındaki oyuncunun taliplerini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon başında Dinamo Moskova'dan Lyon'a 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan deneyim futbolcu, ligde oynadığı 26 maçta 1 gol attı ve 5 asist yaptı.
Fransa Milli Takımı'nda 52 kez forma giyen Valbuena, geçtiğimiz sezon kamuoyuna yansıyan şantaj davasından sonra zor günler geçirmiş ve ligin ikinci yarısında eski performansından hayli uzak bir görüntü sergilemişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr