CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, tutuklu Cumhuriyet gazetesi çalışanlarının yanı sıra yine tutuklu bulunan modacı Barbaros Şansal ve müzisyen Atilla Taş’la da görüştü.

Sol Haber'de yer alan haber şöyle: Cumhuriyet’in haberine göre CHP’li vekil modacı Şansal’ın Silivri Cezaevi’ne ilk geldiğinde sözlü olarak saldırılara maruz kaldığını belirtti.

Şansal’ın CHP'li Sertel'e söyledikleri şu şekilde:

“Cürüm kötüdür; adaletsizlik daha da kötüdür. Rahmetli Özdemir Sabancı’nın katil zanlısıyla yan yana hücrelerdeyiz. Ben Sevda Sabancı’nın terzisiyim ve Sabancı’nın katiliyle yan yana hücredeyim. Buraya ilk geldiğimde sözlü olarak saldırılara uğradım. Pek çok kötü sözü yan yana koyup söylediler. Ancak şunu bilsinler ki beni yıldıramazlar, sindiremezler. Ben özgürüm, siz tutuklu. Ben sözlüyüm, siz umutlu. Hâlâ ‘Evet’ mi? O margarin kutusuydu.”

Sertel, Atilla Taş’ın şu sözlerini de paylaştı: “Onları rahatsız eden attığım tweetlerdi. İftiranamelerle dolu iddianamelerle uğraşıyoruz. Kimi ‘Kandırıldık’ dedi kurtuldu, kimi kaçtı, kimi suçunu itiraf etti kurtuldu. Bense tweetlerden suçluyum. Bu da geçer.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr