Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, eşi Zehra Elvan ile birlikte '21'inci Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Şenlikleri'ne katılmak için dün memleketi Ermenek'e geldi. Ermenek ve çevre ilçelerde dün açılış törenlerine katılıp, ziyaretler yapan Bakan Elvan bugünde, şenlikler kapsamındaki Trekking etkinliğine katıldı.

Bakan Elvan, eşi Zehra Elvan, Karaman Valisi Süleyman Tapsız ve Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen'in eşliğinde doğada yaklaşık 7 kilometre yürüyüş yaptı. Bakan Elvan, yürüyüş ardından Ermenek Baraj Gölü'nde tekne turuna çıktı. Evlan'ın, yakın korumaları başka bir tekneye binip, uzaktan takip etti.

Zehra Elvan da tur sırasında teknenin dümenin başına geçerek bir süre tekneyi kullandı. Bakan Elvan, tekne turundan sonrada arkasına oturttuğu eğitmen aracılığıyla jet-ski kullandı. Bakan Elvan'ın jet-ski keyfi sırasında hız yapmayı da ihmal etmedi.

Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen de, Flayboard ile (deniz suyunu güçlü motorlarla iterek su üzerinde uçmayı sağlayan bir alet) Bakan Elvan'a gösteri yaptı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr