Kadıköy, Bağdat caddesinde geçtiğimiz 16 Ağustos 2016 tarihinde meydana gelen olay görgü şahitlerine göre şöyle gelişti: Sabah saatlerinde işyerini açan çalışanlar, bodrum kattaki kasadan aldıkları 205 bin EURO'yu üst kat veznelerindeki küçük kasalara koymak için yukarı çıkardı. Bu sırada işyeri sahipleri Celal K. ve Ali K.'nın amcaoğlu olan Cemal K. işyerine geldi. Bir şey konuşacağını söylerek iki çalışanı karşısına alan Cemal K., bir anda belindeki silahı çekerek içi para dolu çantayı gasp etti.

Çalışanları silah doğrultarak tehdit eden şüpheli daha sonra 205 bin EURO'yu alarak kaçtı.
Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis firari gasp şüphesi Cemal K.'nın zaman zaman para istemek için işyerine geldiğini, gasp olayından önceki gelişinde kasada bulunan silahı çalarak soygunu gerçekleştirdiğini tespit etti. Cinayet suçundanda polis tarafından arandığı öğrenilen şüphelinin gerçekleştirdiği soygun ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği öğrenildi.

Polisin uzun süredir izini sürdüğü şüphelinin izi önceki gün Muğla ilinde bulundu. İstanbul'dan giden bir ekip otelde kaldığı öğrenilen Cemal K.'yı gözaltına aldı. İstanbul'a getirilerek sorgulanan şüpheli Cemal K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr