Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım futbolun başına bir isim arıyor. İtalyan Sportif Direktör Terraneo’da hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım, bu göreve uzun yıllar düşündüğü isimleri getirememişti. Yıldırım yeniden bu pozisyon için çalışmalara başladı ve öncelikli olarak Rıdvan Dilmen’le görüştü. Bildiğiniz gibi Dilmen’le Aziz Yıldırım uzun süredir konuşmuyordu.

Aradaki buzlar eridi

Rıdvan’ın geçirdiği operasyon nedeniyle hastane ziyaretine giden Fenerbahçe başkanı Rıdvan’la buzları eritirken ikili arasında samimi görüşmeler yaşandı. Başkan, Rıdvan Dilmen’e “Futbol şubesinin patronu ol” teklifinde bulundu. Uzun yıllar Sarı - Lacivertli formayı sırtında taşıyan “şeytan” lakaplı eski futbolcu Aziz Yıldırım’ın bu teklifine teşekkür etti, sağlık sorunları nedeniyle görevi kabul edemeyeceğini söyledi. Aziz Yıldırım, Dilmen’de ısrarlıydı. Bir kez daha sordu, Rıdvan Dilmen yine ‘Olmaz’ deyince görüşme sona erdi.

Emre’yle de görüştü

Aziz Yıldırım ayrıca Emre Belözoğlu ile Hasan Ali’nin düğününde bir araya geldi. Yıldırım, Rıdvan’a götürdüğü teklifin aynısını bu kez Emre’ye sundu. Emre teklife sıcak baktı. Düşünmek istediğini iletti. Yıldız futbolcu zamanlamada hata yapmak istemiyor. Bilindiği üzere Fenerbahçe şu süreçte mali yönden dar boğazdan geçiyor. Eğer finansal yapısını düzeltirse o zaman Belözoğlu’nun futbolun tek patronu olmasına kesin gözüyle bakabiliriz.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr