Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kulüp televizyonunda yayınlanan görüntüleri ve sözleri bir anda gündem olmuştu. Özellikle sosyal medyada bir numaralı tartışma konusu haline gelen sözleriyle ilgili Aziz Yıldırım, Hürriyet’e konuştu ve hocaları Vitor Pereira’ya o an neler dediğini açıkladı.

Yıldırım, “Bizler, Galatasaray maçının ertelenmesi konusunda, teröre karşı mücadelede, ortak bir duruş olması adına erteleme kararına destek verdik. Bu iklimin, bu sağduyuya ihtiyacı vardı." dedi.

"NE SÖYLERSEM AÇIKÇA SÖYLERİM"

Aziz Yıldırım, bu sözlerin ardından dünün çok konuşulan görüntüsüne de değindi. Pereira ile aralarında yaşanan diyaloğa net sözlerle açıklık getirdi. Hocasıyla işte o 2012’deki olaylı derbide yaşananları ve kendilerinin yaptığı inceliği, rakiplerinin Fenerbahçe’ye asla göstermeyeceğini belirten Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

“Konuşmamızda, bizim yaptığımız bu jesti, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yapamayacağını söyledim. Başka şeyler uydurmasınlar. Ben ne söylersem açıkça bunu deklare ederim. Kimse kıvırıp durmasın.” ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr