Türk alternatif Rock müziğinin sevilen gruplarından Athena, 10 Kasım 2014'te çıkardığı "Alt üst" albümünde yer alan "Ses etme" parçasına trans bireylere yönelik şiddet ve nefret cinayetlerini konu alan klip çekti.

Athena'nın Altüst isimli albümünün bir parçası olan "Ses Etme" son derece cesur bir kliple netd müzik kanalında yerini aldı.

Athena en son geblo şarkısını çıkarmıştı aynı zamanda Kötü Kedi Şerafettin filminin de şarkısı olmuştu.

TELEVİZYONDA YAYINLANMAYACAK

Athena'nın yeni klibi televizyon ortamında yayınlanmayacak. Yalnızca internet ortamında yayınlanmaya başlanan Athena'nın Ses Etme klibi yorumlara da kapatıldı. 

Athena Ses Etme Sözleri

Kovalıyorsun Kendi Kendini Hayat Buysa Ben Yokum Der Gibi Dönüyorsun Hep Aynı Yere Yeni Baştan Başlıyormuş Gibi...   Sar Yaranı, Mikrop Kapmasın Varsa Bir Bardak Su Iç Üstüne Geçer Geçer Biraz Aslında Sonra Bir Bakmışsın, Boş Bir Oda   Ayartıyor Kalbini Dolaşırsa Kanında Deli Deli Erirsin De Çaresi Yok İncitiyor Dur Sakın Ses Etme...   Bu Satırı Sen Yazdın Bu Onun Suçu Değil Öyle Ol Istedin, Geber Istedin Teker Teker Nasıl Yazdınsa   Öylesine Bakmışsın  İşte O Kadar, Kırar Gibidir Sever Gibidir, Aslında Sever Gibidir Kaynak: Cumhuriyet.com.tr