Barcelona'da forma giyen Milli yıldız Arda Turan, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin gurur duyacağı bir takım izlettireceklerini söyledi. Bu yıl 62'ncisi düzenlenen Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'ne katılan milli futbolcu, Barcelona'daki geleceği ve Milli Takım hakında açıklamlarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere ile oynadığı özel maçı değerlendiren yıldız futbolcu, ''Sonuçta kaybettiğimiz her maç için üzülüyoruz, ama performans olarak bu maçtan çıkarılacak çok olumlu taraflar olduğunu düşünüyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülkemizin gurur duyacağı bir takım izlettireceğiz herkese. Önemli olan hep bu turnuvalarda olabilmek" diye konuştu.

"FIRTINADAN SONRAKİ GÜZELLİKLER HATIRLANIR"

En büyük hayalinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu ifade eden Arda Turan, Barcelona'da geçirdiği bir sezonu ve gelecekten beklentilerini şöyle anlattı:

"Benim için enteresan bir seneydi. Ufak tefek sallantılar oldu. Daha az oynadım öteki senelere göre, ama biliyorsunuz fırtınadan sonraki güzellikler hep hatırlanır. Önemli olan Barcelona'da olabilmek, Barcelona'nın bir parçası olabilmek. 6 ay oynamadım ama ondan sonrası iyi olacaktır diye düşünüyorum.''

''BEŞİKTAŞ HAK EDEREK ŞAMPİYON OLDU''

Spor Toto Süper Lig'de 2015-16 sezonunu şampiyon olarak bitiren Beşiktaş'ın çok iyi futbol oynadığını ve hak ederek şampiyon olduğunu söyleyen Arda Turan, ''Beşiktaş camiasını, başkanını, Şenol hocayı ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu, o yüzden Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Her şey keyifliydi'' dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr