Aracı sudan çıkarmaya çalışan itfaiye aracı da arızalanarak suyun içerisinde kaldı. İtfaiye ekibi her iki aracı da sudan çıkardı. Kasalar dolusu ekmek ıslanırken, fırın sahibi Mustafa Köse sürücü Mustafa Şimşek'in hatalı olduğunu belirterek, "Yazın, dikkatsiz Mustafa yazın" dedi.

Başiskele Başyiğit Caddesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa Şimşek yönetimindeki bir fırına ait 41 GL 221 plakalı ekmek dolu hafif ticari araç ile suyla dolan alt geçitten geçmek isdedi. Ancak araç arızalandı. Mustafa Şimşek aracın suyla dolmaya başlaması üzerine araçtan çıktı. Mustafa Şimşek'in yardım istemesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi geldi. Ancak arızalanan itfaiye aracı da suyun içerisinde kaldı. Bunun üzerine olay yerine gelen başka bir itfaiye ekibi, bağlanan çelik halatla her iki aracı da sudan çıkardı.
Araç sürücüsü Mustafa Şimşek'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen fırının sahibi Mustafa Köse, sürücünün hatalı olduğunu belirtirken, gazetecilerin sürücünün adını sorması üzerine, "Yazın dikkatsiz Mustafa yazın" dedi. Mustafa Köse aracın motorunun hasar gördüğünü, ekmeklerin ıslandığını belirterek, ıslanan ekmekleri atacaklarını söyledi. Mustafa Köse aracına bakarken gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr