A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi son hazırlık maçında yarın Rusya ile karşılaşacak. Antalya Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Damir Skomina yönetecek. Jure Praprotnik ve Robert Vukan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

ÜST DÜZEYDE TEDBİR

A Milli Futbol Takım'ın, Rusya ile oynayacağı hazırlık maçı için Antalya Stadı'nda yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Yarın statta 600 özel güvenlik ile yaklaşık 1200 polis görev yapacak. Karşılaşma günü stat çevresinde üst düzeyde güvenlikli tedbiri uygulanacak. Antalya polisi, stadı çevreleyen caddeye bariyer kuracak. Stat çevresinde 3 aşamalı güvenlik noktası oluşturulacak. Polis, ana bariyerin içerisinde ikinci kontrol noktası ve stat girişlerinde gözlem yapacak.

Güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz seyirci ile araç girişine izin verilmeyecek. Stat çevresinde Meltem Mahallesi ile Antalyaspor Kavşağı civarında resmi ve sivil polisler görev alacak. Meltem Mahallesi civarında gün içerisinde görev yapacak mobil ekiplerin yanı sıra statta bomba uzmanlara tarama faaliyetleri gerçekleştirecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr