24 Nisan Pazar günü Ankaragücü- Amedspor arasında oynan maçta Amedsporlu yöneticiler darp edilmişti.

 

 

Bu olaylar neticesinde 6 kişi gözaltına alınıp adliyeye sevk edilip serbest bırakılmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi daha gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Savcılık bu 5 kişiyi adli kontrol talebi ile mahkemeye sevk etti. Ankaragücü - Amedspor maçında çıkan olaylarla ilgili ifade veren Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner serbest bırakılması talebiyle, mahkemeye sevk edildi.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile 5 kişi serbest bırakıldı

Ankara'da 24 Nisan Pazar günü oynanan Ankaragücü- Amedspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle gözaltına alınan 5 kişi ile ifade vermek üzere adliyeye çağrılan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner serbest bırakıldı.

Başkent'te 24 Nisan Pazar günü Ankaragücü- Amedspor arasında oynan maçta Amedsporlu yöneticilerin darp edilmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada ilk olarak 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan bu kişiler serbest bırakıldı. Sürdürülen soruşturma kapsamında bugün de 5 kişi gözaltına alınırken, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'de ifade vermek üzere adliyeye çağrıldı.

Savcılıkça ifadeleri alınan 5 kişi nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol talebi ile serbest bırakıldı. Savcılıkça ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk edilen Başkan Yiğiner de serbest bırakıldı.

Passo rezalet: Cinayete tam teşebbüs zanlıları serbest

Amedspor Yöneticiler linç girişimini anlattı: Sorumlusu federasyondur!

Amedspor Başkanı: Gümüş yüzüklüler saldırdı

Ankaragücü deplasmanında linç edilmek istenen Amedspor Yöneticilerin misafirperverliği

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr