Ankara patlamasında hayatını kaybedenlerin isimleri henüz açıklanmadı. Saldırıda yaralananların isimleri kaldırıldıkları hastanelerin kapılarına asıldı. 19'u ağır olmak üzere 122 yaralı bulunuyor.

Kanlı saldırı saat 18.45'te Ankara'nın kalbi sayılan Kızılay'da meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre bir özel otomobil otobüse çarparak patladı. O arabanın bomba yüklü olduğu ve saldırının onunla düzenlendiği söyleniyor.

ANKARA PATLAMASI ÖLÜ VE YARALI SAYISI AÇIKLANDI

Ankara'yı sarsan saldırıdaki ölü ve yaralı sayısını valilik açıkladı. Ankara patlamasında 37 kişi yaşamını yitirdi 122 kişi de yaralandı. En büyük can kaybı otobüs duraklarının olduğu yerde oldu. Sağlık Bakanının verdiği bilgiye göre yaralılardan 19'unun durumu ağır.

ÖLENLERİN İSİMLERİ

Ankara patlamasında ölenlerin isimlerini otopsi ve DNA işleminin tamamlanmasının ardından açıklanacak. Saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri, kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'nda bulunuyor.

HASTANELERDE OLAN YARALILARIN İSİMLERİ

Ankara patlamasında ölenlerin isimleri henüz açıklanmazken yaralıların adları bulundukları hastanelerin kapılarına asıldı. İşte hastanelerdeki yaralıların kimlikleri;


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr