Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'nin koptuğu şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve bomba açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Şen'in açıklamaları:

"Sezon başında Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu yıldız transferler yaptı. Futbolun başına yönetim kurulundan değil dışarıdan sportif direktör getirdi. O sportif direktör antrenörü seçti. Zaten yıllardır bu konuşuluyordu. Avrupa modeli diyorlardı ve yönetim yaptı.

"FENERBAHÇE PEREİRA'NIN ÇALIŞTIRDIĞI EN BÜYÜK TAKIM"

Ancak teknik direktörün ilk icraatlarını görünce pek akıllı olmadığını söylemiştim. Yıldız bir futbolcuyu oynatmak, ondan verim almak büyük takım antrenörünün tecrübesine dayanır. Fenerbahçe, Pereira’nın çalıştırdığı en büyük takım. Onu pek taşıyamadı. Aklı başına geldiğinde çok geç kalmıştı.

Fenerbahçe’nin Başakşehir’i ve evinde Gençlerbirliği ile Sivasspor’u yenmesi gerekiyor. Beşiktaş’ın da Osmanlıspor’a ya da Konyaspor’a yenilmesi gerekiyor. Çok zor. Biz 1996 yılında bundan çok daha zor olan, şampiyonluğa oynayan, bizden 1 puan önde olan Trabzonspor ile Trabzon’da 5 Mayıs 1996’da Avni Aker’de oynadık.

İlk devre 1-0 mağluptuk. 2. Devre Oğuz ve Aykut’un golleri ile Trabzonspor’u yendik. Bugünkü Fenerbahçe kadrosu o kadroyu 5-0 yener. İşte bundan dolayı üzgünüm ve kaşlarım çatık. Yönetim 70 milyon Euro harcadı. Ama olmadı."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr