AKP Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, "Keşke İsrail vatandaşları ölseydi" diyen AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş'ı ihraç edeceklerini açıkladı. AKP'li Hatice Yücel, söz konusu tweetin AKP'nin görüşlerini yansıtmadığını, paylaşımı yapan ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Hatice Yücel, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "AK Partili bir teşkilat üyemizin sosyal medyaya yansıyan açıklaması AK Parti'nin görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır. Teşkilatımızda kendisi ile ilgili gerekli işlemler yapılmış ve ihraç süreci başlatılmıştır. Masum insanları hedef alan terör saldırısını kınar, hayatını kaybedenlere taziyelerimizi sunar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" ifadelerini kullandı.

​AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı olduğunu belirten İrem Aktaş isimli kadın, twitter'dan "Beter olsun İsrail vatandaşları keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi" ifadelerini kullanmıştı. AKP'li kadının paylaşımı İsrail'in önde gelen yayınlarından Jerusalem Post'ta da haber olmuştu.

TEPKİLER ÜZERİNE TWEETİ SİLDİ

Aktaş ise aldığı tepkilerin üzerine yayınladığı bu mesajı sildi ve Twitter’daki profilini korumalı hale getirdi

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr