İzmir'de AKP Konak İlçe Başkanlığı’na gelip oğluna iş isteyen M.T., söylenen işleri beğenmeyince tartıştığı ilçe başkan yardımcısına tabanca şarjörünü gösterdi. Partinin ofisine giden polis tarafından gözaltına alınan M.T. emniyete götürüldü.

Olay, Basmane Semti’ndeki AKP Konak İlçe Başkanlığı’nda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İlçe başkanlığının bulunduğu binaya bir kişinin tabancayla girdiği yönünde ihbar alan polis alarma geçti. Çevredeki yakın polisler hemen binanın bulunduğu noktaya sevk edildi.

Ofisin bulunduğu kata çıkan polis, paniğe yol açan M.T.’yi yakaladı. Yapılan aramalara rağmen tabanca bulunamazken, bir tabanca şarjörü ele geçirildi. Gözaltına alınan M.T., daha önce Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı M.V.’den oğlu için iş istediği, M.V.’nin yönlendirdiği işleri beğenmediği ve bugün de M.V.’ye "Beni boş işlere gönderiyorsun.

Adam gibi yere niye göndermiyorsun? Bana iş bulmak zorundasınız" diye bağırdığı, şarjör gösterdiği öne sürüldü. M.T. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr