Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Belçikalı file bekçisi Boffin’e teklif üstüne teklif yağıyor. Özellikle Süper Lig’e geri dönen Karabükspor, Boffin konusunda çok ısrarcı. Kırmızı- Mavililer, deneyimli kaleciye çok cazip bir teklif sundu. Ancak Ruud Boffin’in en büyük hayali Sarı-Lacivertli formayı giymek. Eskişehirspor’un file bekçisi bu nedenle gelen tüm teklifleri geri çevirip, Fenerbahçe’ye transferi konusunda yaşanacak gelişmeleri bekliyor.

Aatif imzaya geliyor

Fenerbahçe’de günlerdir beklenen transfer sonunda gerçekleşiyor. İstanbul’a davet edilen Faslı yıldız Aatif birkaç gün içerisinde imzayı atacak. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor ve Trabzonspor’un da çok istediği Aatif için Sivasspor ile anlaşmış ancak bir türlü transfer resmiyete dökülmemişti. Öte yandan, Sarı-Lacivertliler resmi siteden sözleşmesi biten ve yenilenmeyen Mehmet Topuz ile Meireles için teşekkür mesajı yayımladı.

Bogdanovic kalıyor

NBA’ya gitmesi gündemde olan Sırp yıldız Bogdanovic Fenerbahçe’de kalmaya karar verdi. Yıldız oyuncunun menajeri Alexander Raskovic Twitter üzerinden, “Bogdanovic gelecek sezon Fenerbahçe’de forma giymeye devam edecek” ifadelerini kullandı. Vesely’ye de NBA’dan teklifler geldi

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr