UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dirk Advocaat düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Son haftalarda önemli bir çıkış yakalasalar da halen gelişmeleri gerektiğini anlatan Hollandalı teknik adam, "Halen gelişmeliyiz. Buraya ilk geldiğimdeki en büyük problem oyuncuları tanımamamızdı. Oyuncuları tanıdık, onlar da bizi tanıdı. Benim ne istediğimi daha iyi anlamaya başladılar ve haftalar ilerledikçe daha iyi bir takım haline geldik. Ama takım içersindeki bazı pozisyonları geliştirmeliyiz. " dedi.

VAN PERSIE'NİN DURUMU

Advocaat, son dönemlerde Avrupa Ligi'nde dinlendirmeyi tercih ettiği Robin van Persie için bu uygulamasının devam edip etmeyeceği yönündeki soruya "Hayır" diyerek yıldız futbolcunun Feyenoord karşısında ilk 11'de görev alabileceğinin sinyalini verdi.

"KAYBEDECEK"

Deneyimli teknik adam Feyenoord maçı hakkındaki görüşlerini ise şöyle paylaşırken, Manchester United ile ilgili de çarpıcı bir tahmin yürüttü: "İlgi çekici bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takım da kazanmak için sahada olacak. Neler olacağını göreceğiz. Bence yarın Manchester United, Ukrayna'da kaybedecek ve Fenerbahçe ile Feyenoord gruptan çıkacak. Ama ne olursa olsun, iki takım da kazanmak isteyeceketir."

LENS: "ARTIK HAZIRIM"

Takımın yıldız futbolcusu Jeremain Lens ise şöyle konuştu: "Yarın zorlu bir maç oynayacağız. Kazanmak veya berabere kalmak zorundayız. Turu geçmek için ihtiyacımız olan şey bu. Feyenoord'un ise iki farklı kazanması gerekiyor. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Yarın kaç dakika oynayacağımı bilmiyorum ama artık hazırım. Oynayıp oynamayacağım sonuçta bana bağlı değil."

Lens, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce yeni takımında bu kadar başarılı olacağını düşünüp düşünmediği yönündeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Neler olacağını asla önceden bilemezsiniz. Benim tek bildiğim şey kalitemdi. Bunu da Fenerbahçe'de gösterebildiğimi düşünüyorum. İnsanlar benden mutlu, ben de kendi performansımdan mutluyum. Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam edebilirim."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr