İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın programlarını iptal etmeyerek önceki gün nikâha katılması, dün de kızı Sümeyye Erdoğan’ın nişan törenini yaptıktan sonra başbakan Davutoğlu ile birlikte düğün törenine katılması dikkat çekti.

Tarabya Huber Köşkü’nde geçen hafta yapılması planlanan nişan töreni damat adayı Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar’ın kalp rahatsızlığı geçirmesi ve hastaneye kaldırılması nedeniyle ertelenmişti. Yaşanan terör saldırıları nedeniyle nişan töreni Tarabya Huber Köşkü’nde aile arasında gerçekleştirildi. Erdoğan ve Bayraktar ailesinin yakın çevresinin katıldığı törene yaklaşık bir haftadır tedavi gören Özdemir Bayraktar da katıldı. Tören öncesinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Köşk çevresine basın mensupları yaklaştırılmadı.

Erdoğan dün akşam da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Haliç Kongre Merkezi’nde bir görüşme yaptı. İkili daha sonra Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın kızı Berna Altunay ile AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu’nun düğün törenine katılarak nikâh şahitliği yaptı.

9 saat sonra nikaha

Erdoğan’ın önceki gün de bombalı saldırısından yaklaşık 9 saat sonra, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde AKP’li Üsküdar Belediyesi Meclis üyesi Ali Turgut’un kardeşinin nikâh törenine katıldığı ve çiftin nikâh şahitliğini yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr