YOLDAN GEÇEN ÇOCUK ÖLMÜŞTÜ
Edinilen bilgiye göre Fatih, İskender Paşa mahallesinde 2016 yılının haziran ayında iki grup arasında sokak kavgası yaşandı. Silahların ateşlendiği kavga sırasında olayla hiçbir ilgisi olmayan 16 yaşındaki Umut Kansu başında vuruldu. Çalışmak için İstanbul’a geldiği öğrenilen lise öğrencisi Umut Kansu hayatını kaybetti.

TUTUKLANAN ŞÜPHELİ CEZAEVİNDE ÖLDÜ
Polis tarafından yapılan çalışmalar sonucu kavgaya karışan Tekin C.(35), Haluk K.(52), Cesur K.(28), ve Bülent K.(39) yı gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada hırsızlık yapan grupların menfaatlerinin çatıştığı ve bu nedenle aralarında kavga çıktığı belirlendi. Olayın firari şüphelilerden Halil M. ise bir süre sonra başka bir gasp suçundan yakalanarak cezaevine gönderildi. Halil M. cezaevinde rahatsızlandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ ÖLEN ARKADAŞINI SUÇLADI
Firari şüphelilerinden Cahit D.’yi önceki gün gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelinin kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği, kavgaya karıştığını ancak silah kullanmadığını iddia ettiği öğrenildi. Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde olayda silah kullananın cezaevindeyken hayatını kaybeden Halil M. olduğunu söylediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli Cahit D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr