Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Yıldız Mahallesi 206/23 Sokak numara 2’de meydana geldi.

Buca Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde memur olan Dilek Mamalı ile yine aynı kurumdan emekli olan ve 15 yıldır resmi nikahsız olarak yaşadıkları öğrenilen Mehmet Sabırlı, sabah saatlerinde kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı.

Mamalı’nın bazı arkadaşlarıyla görüşmesini istemeyen Sabırlı, olumsuz cevap alınca öfkelendi. Sabırlı, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını Mamalı’nın kalbine sapladı. Dilek Mamalı ağır yaralanırken, Mehmet Sabırlı durumu sağlık ekiplerine bildirdikten sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, açık olan kapıdan eve girdiklerinde Mamalı’yı yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Dilek Mamalı kurtarılamadı.

Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, Mehmet Sabırlı’yı kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Sabırlı’nın ilk ifadesinde, cinayeti kıskançlık krizi yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi. Yaşamını yitiren Dilek Mamalı’nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Öte yandan Sabırlı'nın olay sonrası kaçış anı bir işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde Sabırlı'nın olayın yaşandığı sokaktan çıkarak uzaklaşması yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr