Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk bugün yayınlanan "Siz de uyanın: Kürtler, Aleviler, solcular, tarikatlar..." başlıklı yazısında solcuları, Kemalistleri ve laik kesimi de 'FETÖ'cü ilan etti.

Öztürk yazısında "Ülkeye ve millete hasım gibi davranan Maocu, Komünist, Sosyalist tüm grupların farkında olmadığı şey, FETÖ'den bir farkları olmadığıdır."

Öztürk'ün yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Solcular, Kemalistler, Laikler

Bu topraklara, bu millete, bu tarihe yabancı ideolojilerin tümü, bu ülkenin dostu değildir. Dışarıdan beslenen ideolojilere sahip örgütlerin üzerindeki cilayı biraz kazıyın, altından Türkiye'nin hasmı başka bir ülke çıkacaktır.

Ülkeye ve millete hasım gibi davranan Maocu, Komünist, Sosyalist tüm grupların farkında olmadığı şey, FETÖ'den bir farkları olmadığıdır. Onlar da küçük yaşta çocuklarımızı, gençlerimizi ağına düşürüp beyinlerini yıkıyor ve birer ülke düşmanına dönüştürüyor. Koşulsuz, sorgusuz, aklını kullanmadan herkesin itaatini isteyen bu örgütler de, sahte tarikatların başka bir versiyondur. Maocu bir parti liderinin, orduda yapılan düzenlemeye verdiği tepkilere bakın. Onların da beyinlerini yıkadığı askerleri ordu içine sızdırdığını anlayacaksınız.

Kemalizm'i, Atatürk'ü, laikliği kullanarak, sömürerek, istismar ederek bu ülkenin, milletine, inançlarına, hükümetlerine hasım gibi davranmak, tehlikeli bir yolun göstergesidir. Bu ülkede demokrasiye, halk iradesine darbe yapanların hepsi, Atatürk'ün arkasına sığınmıştır, onu kullanmıştır. Bunu görün, eleştirin, aklınızı kullanın."

Kaynak: Birgun.net