Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde, geceyarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

NİKAH ST 15.00'TE
Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin saat 15.00’te yapılacak nikah töreniyle ilgili hazırlıklar gece boyunca sürdü. Polis ekipleri geceyarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı.

Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi OPET benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak ve Mehmet Akif Ersoy Bulvarı saat 00.15’ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Alternatif güzergah olarak ise Muammer Aksoy Caddesi ile Basın Ekspres Yolu gösterildi.

DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Sümeyye Erdoğan ve müstakbel eşinin nikah davetiyesinde, iki tarafın da anne ve babalarının isimleri yer aldı. Sümeyye ve Selçuk’u simgeleyen tek bir ”S” harfine de yer verildi. Ayrıca Sümeyye Erdoğan ve müstakbel eşinin nikah davetiyesinde düğüne çiçek veya çelenk göndermek isteyenlerin çelenk veya çiçek göndermek yerine davetiyenin üzerinde basılı bulunan TSK Mehmetçik Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı veya Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı hesaplarına bağış yapmaları istendi.

Davetiye metni şöyle:

“Evlatlarımız Sümeyye ve Selçuk'un nikah törenlerinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Emine ve R.Tayyip Erdoğan- Canan ve Özdemir Bayraktar.”

14 Mayıs Cumartesi saat 15.00…Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi

SÜMEYYE ERDOĞAN VE SELÇUK BAYRAKTAR'IN ÇOCUKLUKLARI ANLATILACAK

Yaklaşık 6 bin kişinin davetli olduğu nikah töreninde Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'la ilgili bir barkovizon gösterisi gerçekleştirileceği, mini bir belgesel şeklinde hazırlanan gösterde gelin ve damadın çocukluklarından bugüne kadar olan fotoğrafları, yakın arkadaşlarının ve aile bireylerinin kendileri hakkındaki görüşlerinin yer alacağı öğrenildi.

Kaynak: Birgun.net