Bugün Habertürk'te İpek Durkal, bugünkü yazısında boşanacakları iddia edilen ABD ile İran ambargosunu delmek ve kara para aklamak suçlarından ABD'de yargılanan Rıza Sarraf'tan boşanacak Ebru Gündeş'in mal varlığından bahsetti.

"Ebru Gündeş bir de nafaka mı istesin?" diyerek başlattığı tartışmada Durkal, şu cümleleri kaleme aldı: "En çok üzerinde durulan konuysa, ikili arasındaki mal paylaşımı. Herkes, o ucu Mars’a kadar giden malların nasıl paylaşılacağını merak ediyor. Ben, bu saatten sonra çiftin aralarında herhangi bir mal paylaşımı yapacaklarını sanmıyorum. Üstelik bu ayrılık kararının, edinilmiş malların korunması açısından da etkili olacağını düşünüyorum."

Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf boşanıyor

17-25 Aralık davalarında da 4 Bakan ile ilişkileri sorgulanan ve altın kaçakçılığı suçlamalarının yöneltildiği Sarraf ile 2010 yılından evlenen şarkıcı Ebru Gündeş'in sahip olduğu bireysel mal varlığı ise yine Durkal tarafından şu şekilde açıklandı:

"Dünyanın bin türlü hali var ama Gündeş’in dünyalık denilen kısmında yok yok... Boğaz’da bir tarihi yalı, Kanlıca’da bir yalı, Ulus Sitesi’nde bir daire, Beykoz’da bir villa, Levent Sapphire’de 2 daire, Etiler’de bir daire, Bodrum’da milyon dolarlık bir yazlık, Dubai’de bir daire ve 800 bin lira değerinde bir at.."

Kaynak: Birgun.net