Canlı yayın uygulaması Periscope, kullanıcılara artık yayınlarını diledikleri kadar saklama imkanı da veren bir dizi yenilik yaptı.

Geçtiğimiz hafta şirket CEO'su Kavyon Beykpour, kullanıcıların videolarını sonsuza kadar saklamalarını sağlayacak bir özelliğin denemelerine başlandığı duyurmuştu.

Periscope kullanıcılarını heyecanlandıran güncelleme, bu sabah itibariyle hayata geçti. "Facebook Live" uygulamasıyla rekabet için önemli bir adım olarak görülen bu yenilikle birlikte artık Periscope kullanıcıları videolarını 24 saatten daha fazla süre saklayabilecek. Güncellemeyle birlikte kullanıcılar videolarını istekleri doğrultusunda 24 saat geçmesini beklemeden de kolayca silebilecek.

Kullanıcılar Twitter'da olduğu gibi Periscope'ta da ilgili etiketleri kullanarak seyahat, müzik gibi farklı ilgi alanlarına ait canlı yayınlara ulaşabilecek.

Periscope'tan bir iyi haber de drone ve aksiyon kamerası kullanıcılarına geldi. Şimdilik sadece DJI drone () sahipleri ve GoPro aksiyon kamerası sahipleri Periscope üzerinden canlı yayın yapabilecek.

Kaynak: Birgun.net