Gelmiş geçmiş en büyük pop ikonu olarak gösterilen Michael Jackson’ın son 16 haftasını konu alan kitap diziye uyarlanıyor.

Tavis Smiley tarafından kaleme alınan kitabın adı, ‘Beni Yargılamadan Önce: Michael Jackson’ın Son Günlerinin Zaferi ve Trajedisi’ (Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days).

Yönetmen J.J. Abrams

Dizinin yönetmenliğini ise hepimizin yakından tanıdığı başarılı bir isim üstlenecek:Star Wars, Mission Imposible, Star Trek gibi filmlerin; ayrıca Lost, Fringe, Alcatraz gibi dizilerin yönetmenliğini yapan J.J. Abrams.

Yapımcılığını Tavis Smiley’nin üstlendiği dizi Warner Bros işbirliğiyle ekranlara gelecek.

Pop müziğin kralıydı​

5 Haziran 2009 tarihinde hayata gözlerini yuman Michael Jackson’ın ölümünün esas nedeni olarak son dönemlerinde hakkında çıkan söylentiler ve spekülasyonlar gösteriliyor.

Otopsi sonucunda, sanatçının ölüm nedeni uykusuzluk tedavisinde kullanılan çok güçlü bir anestezi ilacı propofol ve sakinleştirici Lorazepam’ın aşırı dozda kullanımı olarak belirlenmişti.

Gelmiş geçmiş en çok satan albüm özelliği taşıyan 1982 tarihli ‘Thriller’ın da sahibi Jackson’ın, yaşamını yitirmeden önce sağlıklı gözüküyor olması ise ortaya cinayet iddiasının atılmasına neden olmuştu.

Kaynak: Birgun.net