AKP Milletvekili Mehmet Metiner, ''Hepimiz liderine ve davasına ihanet edenlerin başına ne geldiğini gördük" dedi.

Sputnik'in haberine göre, AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, partisinin Kahta İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda kongreye ilişkin açıklamada bulundu.

22 Mayıs'ta yapılacak olan AKP olağanüstü kongresi için 'kendimizi yenileyeceğiz' diyen Metiner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek de, ''Onun idealleri bizim ideallerimizdir, onun ilkeleri bizim ilkelerimizdir, onun gösterdiği istikamet bizim istikametimizdir" dedi.

DAVUTOĞLU'NA GÖNDERME

Metiner konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Başbakanlıktan ve AKP Genel Başkanlığı'ndan el çektirilen Davutoğlu'na da gönderme yaptı. Metiner, "Biatsa biat dedik, itaatse itaat dedik, ölümüne arkasındayız. Çok şükür böyle güçlü liderimiz var. Kongrede de göreceksiniz. Çok daha güçlü bir yeni yönetim kuracağız. AK Parti, eskisinden daha güçlü bir parti olacaktır. Bizden kopanların başlarına ne geldiğini hepimiz gördük, liderine ve davasına ihanet edenlerin başına ne geldiğini gördük. Çok şükür içimizde liderine ve davasına ihanet eden düşükler çıkmaz. Nadiren çıkanların da akıbetleri ortada. Allah, bizi bu kutlu davanın bir neferi kılsın." şeklinde konuştu.

Kaynak: Birgun.net