NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol , "Umarım Galatasaray 'a ceza зıkmaz. Зьnkь ceza gelmemesi iзin uğraşıyorlar. Burak Yılmaz'ı sattılar, daha ne olsun. Uğraşmayan bir kulьp olsa 'Ceza зıksın, зıksın ki kendine gelsin' derim" ifadelerini kullandı.
'Sarı-kırmızılı kulьbe 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verileceği' yцnьnde duyum aldığını belirten Demirkol, "Ceza eninde sonunda bir rehabilitasyondur. 'Sana ceza veriyorum, git kendini topla iyileş gel' demektir. Ama Galatasaray 'Şu an ben bu rehabilitasyonu kaldıramam' diyor. Galatasaray daha цnce 'Dцrt yıllık plan yapalım' deseydi UEFA dinlerdi. Ama o gьn apar topar şekilde 'İki yılda halledeceğiz' dediler. UEFA'da 'Bize iki yıl dediniz ama transferler yaptınız' dedi. Ceza gelecekse şimdi iзin değil, geзmişteki dцnem iзin verilecek. Benim bir kaynaktan aldığım duyuma gцre UEFA tarafından Galatasaray'a bir yıl ceza verilecek. Ancak bu ceza ertelenecek. Gelebilecek cezalardan biri ve en kцtьsь de kadro kısıtlaması cezası olur" ifadelerini kullandı.

RUS HAKEM YORUMU

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşında yarın İtalya'da oynanacak Lazio-Galatasaray maçına Rus hakem Vladislav Bezborodov'un atanması hakkında ise ünlü yorumcu, "Galatasaray maçına Rus hakemin atanmasıyla ilgili hiçbir sorun olmaz. Çünkü hakem kendisini UEFA'ya beğendirecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Birgun.net