Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde oturan 26 yaşındaki Esra Temur dün evde bulunan ruhsatsız tabanca ile başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi. Olay yerinde ölen Esra Temur'un, girdiği KPSS'de atamasının yapılmayışı nedeniyle bunalıma girdiği belirtildi.

Olay, Gemlik’te Hamidiye Mahallesi Krom Sokak’ta ailesiyle oturan Esra Temur’un, dün saat 15.30 sıralarında odasına girip evde bulunan ruhsatsız tabanca ile çenesinin altına bir el ateş ederek intihar etmesi sonucu meydana geldi. Bu sırada, rahatsızlığı nedeniyle evinde yatan Hamide Temur, silah sesini duyup odasına girince yatakta yüz üstü yatan kızının cansız bedeni ile karşılaştı.

Olayın şokunu üzerinden atan Hamide Temur, cep telefonu ile aradığı polise ve eşi Temel Temur’a haber verdi. Kısa sürede eve gelen polisler, genç kızın babasına ait olduğu sanılan ruhsatsız silah ve bir adet boş kovana el koyduktan sonra, cesedi cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırdı.

Yakınları hayat dolu olan Esra Temur’un tüm umutlarını girdği KPSS sonrası yapılacak atamaya bağladını, burada hayal kırıklığı ile karşılaşınca bunalıma girdiğini ve bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. ()

Kaynak: Birgun.net